LLEGEIX B@RCELONA

dissabte

LlegeixB@rcelona

“Una ciutat té el seu interior, i aquest és format per les persones que hi viuen. Són milers  i milers de misteris que mai no coneixerem”
[Fragment de Barcelona a vol d’ocell, de Montserrat Roig]
Barcelona és la protagonista d’infinitat de novel·les d’autors d’arreu del món. Clàssics com Cervantes i autors estrangers com Matthew Tree han fet protagonistes els carrers de la ciutat comtal, creant itineraris plens d’història, art i literatura. El Parc Güell, el barri del Raval, la Catedral del Mar o la platja de Barcelona han donat espai a personatges de diferents èpoques i han estat l’escenari de les seves accions, alegries, amors, pors i experiències.
LlegeixB@rcelona és una iniciativa de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès i de la Biblioteca El Carmel Juan Marsé per gaudir dels llibres i dels carrers de Barcelona.  En aquest bloc podreu trobar de forma periòdica imatges, fragments literaris, diversos itineraris barcelonins  i activitats relacionades amb la ciutat olímpica.
Us convidem a participar i trepitjar amb els ulls de lector les planes que s’han impregnat amb els carrer Barcelona i la seva gent!

Seguidors